De eerste ontmoeting met Iris en Arnout was er eentje met een heerlijk kopje thee en een spontane babbel. Het gevoel zat meteen juist en ik was dan ook vereerd hun huwelijksfotografe te mogen zijn. 2 jonge mensen die bruisen van energie en liefde voor elkaar.

Achter elk detail van hun huwelijk zit een verhaal om fier op te zijn. Het boeket met zijn prachtige kleuren is zorgvuldig samengesteld door de mama van Iris. De lampionnen, kaarsjes en asbakjes in de feestzaal zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal door de bruid en haar vriendinnen.

blogpost iris en arnout_0001blogpost iris en arnout_0002De dag begon al vroeg bij de kapster ( naam en plaats kapper). Zij wist de kant van het kleed te verwerken in het kapsel. Creatief en origineel tegelijk! Iris haar beste vriendin (naam) hielp met de make-up en het aankleden. De toon was al meteen gezet voor een spontane en vreugdevolle dag.blogpost iris en arnout_0003Een conventionele ontmoeting aan de deur zat er niet in voor Iris en Arnout. Voor ik het wist stond Arnout zijn bruid stilletjes te bewonderen vanop de overloop. In het gemeentehuis van Berlaar werd hun huwelijk officieel ingezegend in het bijzijn van beste vrienden en familie. Veel volk, spontaan en ongedwongen. Meer moet dat niet zijn op de mooiste dag van je leven.

blogpost iris en arnout_0007blogpost iris en arnout_0004Onder de xxx toren in Lier genoten de gasten van een topmaaltijd aan een lange, prachtige witte tafel, helemaal in Pinterest stijl.

blogpost iris en arnout_0010blogpost iris en arnout_0006blogpost iris en arnout_0009Na het lekkere eten was er een heus dansfeest op een uitzonderlijke locatie. Tussen de bossen en te ontdekken via een lange oprijlaan verlicht met lampionnen. Authentieker kon niet. Het dessertenbuffet was een droom, enkel vers fruit en huisgemaakte desserts in Weckpotten (naam en adres catering). blogpost iris en arnout_0005 blogpost iris en arnout_0008

Pin It on Pinterest